Indra Akazie Natur – Sanftmut trifft Geradlinigkeit

Erleben Sie wie viel Kraft in den sanft schimmernden Farbnuancen des edlen Akazienbaumes steckt! Mit ihrem geradlinigen Design weckt die Möbelserie Indra die Schönheit dieses wertvollen Edelholzes und lässt sie in Vollkommenheit erstrahlen. Denn es ist nichts so verführerisch wie die Stärke, die aus dem Echten erwächst. Und diese Stärke haben wir in unseren Indra Massivholzmöbeln eingefangen. Für Sie. Für immer. Und immer…

Filter
20 Artikel
Filter
Sortieren nach:
20 Artikel

 

Indra Acacia natuur - Elegant en eenvoudig design gecombineerd met de gouden glans van acaciahout.

 

De massief houten meubelen van de Indra-serie in de kleur naturel acacia zijn precies het juiste voor al diegenen die van duidelijke lijnen houden maar toch natuurlijkheid in hun meubelen willen. De goud-roodachtige glans van het kostbare acaciahout met zijn delicate, bijna zoetige nerf heeft een heel bijzondere, onvervalste charme, die nog wordt benadrukt door het puristische Indra-design. De fraaie kap past bijzonder goed in lichte ruimten en kan dankzij zijn vriendelijke uitstraling met alle inrichtingsstijlen worden gecombineerd. De bank en de salontafels zijn zowel geschikt voor de harde industriële look als voor de zachte romantische stijl. De eenvoud van het Indra-design plaatst andere meubelen, zoals uw Big Sofa of de sledestoelen, op de voorgrond, terwijl de gouden kleur ze nog indrukwekkender doet uitkomen. Met Indra Acacia Naturel haalt u sympathieke allrounders in huis, die dankzij de goede kwaliteit van het acaciahout, de fijne kleurstelling en de goede afwerking vele jaren een bijzondere plaats in uw woon- of eetkamer zullen innemen..

 

Wat u moet weten over Acacia natuur van de Indra tafelserie

 

Als u een meubel van acacia kiest, hebt u een goede keuze gemaakt. Want acaciahout is een van de meest robuuste en hardste houtsoorten ter wereld en kan gemakkelijk concurreren met eikenhout en andere kostbare houtsoorten. De natuurlijke houtkleur van acacia is goudkleurig met een lichte rode tint, die met de jaren toeneemt door blootstelling aan licht, maar het hout er steeds edeler en rijker doet uitzien. De nerf is vrij fijn getekend, maar blijft altijd duidelijk zichtbaar in de natuurlijke acaciakleur. Om het natuurlijke karakter te behouden en te benadrukken, worden alle Acacia natuur meubelen slechts gedeeltelijk verzegeld. Dit betekent dat u nog steeds de pure kracht van echt hout tussen uw vingers kunt voelen wanneer u erover strijkt, omdat de gedeeltelijke verzegeling het hout laat blijven ademen. Het mag een levend materiaal blijven dat lang mooi blijft en zijn natuurlijke uitstraling niet verliest. Dus ook al zijn de poriën van het hout in Acacia Natural niet volledig kunstmatig afgedicht, het onderhoud van deze meubelserie is relatief eenvoudig en snel. Het volstaat de oppervlakken af te nemen met een licht vochtige, zachte doek en indien nodig met helder water. Vermijd nattigheid, die zou kunnen doordringen in de poriën en het hout zou kunnen doen uitzetten en watervlekken veroorzaken. Harde reinigingsmiddelen zoals schuurmiddelen of citrusvruchten vernietigen de gedeeltelijke verzegeling, laten lelijke vlekken achter en beschadigen het waardevolle hout. Wij raden het gebruik ervan op de Indra meubellijn of voor de algemene reiniging van meubelen in het geheel niet aan. Aan de andere kant zijn wij grote fans van keukenhanddoeken en servetten. Als u gemorste vloeistoffen snel van het oppervlak zuigt met de papieren handdoekjes, blijft er meestal niets achter of wordt het na verloop van tijd onzichtbaar. Om uw houten tafel in natuurlijk acacia lang mooi te houden, moet u hem een aangename omgevingstemperatuur en vochtigheid gunnen. Als vuistregel geldt: het gezondste klimaat voor mensen is ook het gezondste voor uw massief houten meubelen. In de regel voelen beiden zich het prettigst bij ongeveer 20 graden en een luchtvochtigheid van 55 procent. Daarom omringen massief houten meubelen zich graag met groene planten. Deze combinatie ziet er niet alleen goed uit, ze zorgt ook voor een gezonde luchtvochtigheid, wat ook goed voor u is.

 

Indra acacia meubels blijven jarenlang mooi op natuurlijke wijze

 

Zoals alle massief houten meubelen worden ook de tafels van de Indra-serie niet graag blootgesteld aan overdreven klimaatschommelingen door warmte of vochtigheid. Daarom moet u Indra-meubelen niet buiten of in de buurt van een kachel of te dicht bij een open terrasdeur plaatsen. Hierdoor kan het hout kromtrekken, kleine, lelijke scheurtjes vertonen of zichtbare warmtevlekken vertonen. U kunt dit alles voorkomen door hem op een gelijkmatig warme plaats te zetten die bij voorkeur niet de hele dag aan zonlicht is blootgesteld. Met de juiste plaats en een beetje zorg en aandacht kunnen uw natuurlijke acacia-meubelen desgewenst een leven lang meegaan.

De hoge kwaliteit van het hout, de verfijnde afwerking en het tijdloze design maken alle massief houten meubelen uit de serie Acacia Nature van Indra tot trouwe metgezellen in uw koninkrijk.