Live-Edge Champagner – Baumkantenmöbel so schön wie Eiche

Ein exklusiver, einzigartiger Farbton in aufregend elegantem und stilvoll nuanciertem Braun – Willkommen zur neuen Trendfarbe Champagner. Die außergewöhnlich nuancierte Ton, der an das wertvolle Holz der Eiche denken lässt, kommt durch aufwendige Handarbeit zustande. Das wunderschöne Farbspektakel glänzt nicht nur durch individuelle Baumkanten, den einmaligen Eichenholz-Ton und die wunderschönen Maserungen, sondern zusätzlich durch aufwendige Verarbeitung zum Erhalt der vollen Qualität des Edelholzes der Akazie. Sie finden hier alle gewohnten Möbel wie Lowboards, Sideboards oder Tische der Live-Edge Serie in einem exklusiven Farbton, der seinesgleichen sucht.

Filter
2 Artikel
Filter
Sortieren nach:
2 Artikel

Boomrand meubilair uit de Live-Edge serie in de exclusieve champagne kleur

 

DELIFE's eigen acacia serie Live-Edge is vooral om één reden een absolute inrichtings trend: zijn uniciteit. Elk meubelstuk, van het bijzettafeltje tot de wandplank en de drie meter lange eettafel, is werkelijk uniek. De meubels met een boomrand geven elke kamer op elk moment een unieke flair. Maar Live-Edge is zoveel meer dan alleen uiterlijk. Want het fijne acaciahout dat voor de productie wordt gebruikt, is een van de meest robuuste houtsoorten die geschikt zijn voor de vervaardiging van meubels. Naast de robuustheid en elegante randen, betoveren alle Live-Edge meubelen ook met een aantrekkelijke nerf die alle stukken een extra accent van natuurlijkheid geeft. Hoewel de stijl van meubelen met een boomrand duidelijk en onmiskenbaar is, kan deze niet zomaar in een hokje worden geplaatst in de wereld van de meubelen. Dit komt omdat ze heel goed kunnen worden geïntegreerd in stijlen zoals landhuis, industrieel, maar ook vintage, loft of koloniaal. Hierdoor zijn de massief houten meubelen uit de Live-Edge serie een heel bijzondere mix van de klassieke kenmerken die u van massief houten meubelen wenst en de delicate esthetiek van moderne meubelen.

 

 

Live-Edge uitgebreid met een andere verleidelijke toon in eikenhout stijl

 

 

Twee exclusieve kleuren zijn toegevoegd aan de populaire reeks van natuurlijke, bruine en gebleekte versies van het kwaliteitshout. Nadat de grijs-zilver variant van de exclusieve Platinum tint interieur experts heeft verrukt, is de volgende tint, dit keer in de stijl van edele eik, toegevoegd aan het DELIFE assortiment met de design tint Champagne. Want champagne wordt ook geproduceerd volgens een verfijnd proces dat onder meer handwerk en veel wachttijd met zich meebrengt. Hierdoor worden Live-Edge meubelen in de champagnetint, net als hun grijze tegenhanger, een nog exclusiever genot. In een veelheid van op elkaar afgestemde werkstappen wordt het hout eerst met de hand geprepareerd en afgewerkt. De daaropvolgende kleurbehandeling is uiteindelijk ons kleine geheime ingrediënt. Hier moet het hout namelijk zodanig worden gekleurd dat enerzijds de kleur consequent en over een groot gebied wordt geaccepteerd, maar anderzijds de kwaliteit van het hout niet wordt aangetast. Het resultaat van dit speciale procédé is de unieke glans van het hout en een kleur waarin acaciahout nergens anders te vinden is.

 

 

De vernis, die het behoud van de unieke kleur waarborgt, verzegelt het meubelstuk niet volledig. Het behoudt een natuurlijke uitstraling, die bovendien het natuurlijke ontwerp van de meubelen onderstreept. Een bijkomend voordeel van de lichte lak: uw meubelen vervullen niet alleen hun esthetische doel, maar ook dat van de klimaatregeling in de kamer. Door de open poriën van het hout wordt het overtollige vocht in de kamer op dezelfde gezonde manier geabsorbeerd en weer afgegeven. Alle Live-Edge champagnemeubelen kunnen zonder problemen gecombineerd worden met geoliede of gewaxte hardhouten meubelen, omdat ze daar qua schoonheid, uiterlijk en stevigheid niet voor onderdoen. Het grote voordeel van deze "halfopen" meubelen is echter dat u volledig kunt afzien van nabehandeling en toch lang kunt genieten van de prachtige uitstraling.

 

Over de verzorging van Live-Edge Champagne

 

De licht bewaarde lakafwerking maakt het onderhoud van uw unieke meubelen tot een eenvoudige zaak. Noch oliën, noch was, noch speciale poetsdoeken zijn nodig om uw nieuwe meubelen in goede staat te houden. Gebruik daarom geen microvezeldoeken, schuurmiddelen of andere reinigingsmiddelen die zuren bevatten. Het is voldoende om een vochtige doek te gebruiken om stof en vuil van de oppervlakken van uw Live Edge Champagne meubelen te verwijderen. Verwijder gemorste oliën, sappen en dergelijke zo snel mogelijk voordat de vloeistoffen de kans krijgen in de poriën van het hout door te dringen. Dus voor de met de hand afgewerkte meubelen van Live-Edge, maar vooral voor eetkamertafels, is het zeker zinvol om een rol keukenpapier in de buurt te hebben. Als u heet, puntig of zwaar glas, zoals vazen, op tafel zet, zijn onderzetters aan te bevelen om de tafel te beschermen tegen beschadiging van het oppervlak.

 

 

Meubels met boomrand en het interieurklimaat

 

 

Het komt niet als een verrassing voor deskundigen op dit gebied, maar de meeste consumenten zijn zich niet bewust van de wisselwerking tussen hun meubelen en het milieu, met name het binnenklimaat. Als bijvoorbeeld de luchtvochtigheid in uw kamers toeneemt, kunnen laden of vakken van uw koffermeubelen gemakkelijk opzwellen, waardoor ze moeilijker te openen zijn. Door overmatige blootstelling aan licht en warmte kan het hout na verloop van tijd donkerder worden. Bij de nieuwe overvloedige kleuren van de Live Edge serie voorkomt de overvloedige kleur dit effect echter enigszins, zodat vlekkerige verdonkering minder waarschijnlijk is en u kunt genieten van een consistente kleuring. Vermijd echter plaatsen in de buurt van warmtebronnen zoals kachels of vloerverwarming.